Contact

Professionele tuin renovatie in omgeving Bathmen

Heeft u een tuin waar u niet meer tevreden over bent? Dan is een professionele tuinrenovatie misschien wel de oplossing. Hoveniersbedrijf de Colm maakt van uw tuin een plek waar u weer van kunt genieten.

Professioneel uw tuin renoveren

Ons hoveniersbedrijf heeft jarenlange ervaring met verschillende soorten tuinrenovaties. Van een simpele opknapbeurt tot een grondige, complete tuin renovatie. Wij voorzien u van uitgebreid advies om het beste uit uw tuin te halen. Onze ervaren hoveniers voeren de tuinrenovaties met grote precisie en vakmanschap uit, zodat u weer volop van uw tuin kunt genieten.

Tuinonderhoud in Bathmen of omgeving

Om ook jaren na de tuinrenovatie optimaal van uw tuin te kunnen genieten, kunnen onze vakkundige hoveniers naderhand ook het periodieke onderhoud uitvoeren dat nodig is tijdens de verschillende seizoenen. Onderhoud van uw tuin gaat bij ons altijd in goed overleg.

Contact met Hoveniersbedrijf de Colm

Bent u op zoek naar nieuwe bestrating, een inspirerend tuinontwerp of wilt u uw tuin laten renoveren of onderhouden? Neem vrijblijvend contact op met Hoveniersbedrijf de Colm.