Neem contact op

Bestrating laten aanleggen in Deventer

De mooiste bestrating van Deventer


Vindt u dat het tijd is om eens iets nieuws aan de bestrating om uw huis heen te laten doen? Of heeft u een
nieuwbouw woning waar de hele tuin nog bij aangelegd moet worden? Bij hoveniersbedrijf de Colm bent u aan het juiste adres voor een prachtig tuinterras of een strakke oprit. Ons bedrijf is gevestigd in Colmschate. Wij zijn zodoende altijd in te schakelen voor een nieuwe bestrating in Deventer, Bathmen, Schalkhaar, Diepenveen, Lettele.


Een ruime keuze op het gebied vanbestraten


Wanneer u er aan denkt om een nieuwe tuin aan te laten leggen, dan zult u misschien in eerste instantie aan beplanting en gras denken. Daarnaast zult u ook een mooi terras willen hebben waar u prettig kunt zitten om zo van uw tuin te kunnen genieten. Misschien heeft u zelf al een idee hoe u wilt dat het er uit komt te zien. Maar daarnaast is het ook mogelijk dat wij onze gedachten hier over laten gaan. Samen met u ontwerpen wij een prachtige bestrating die bij uw tuin en huis past.


Meer weten over de mogelijkheden van Hoveniersbedrijf De Colm?


Bent u woonachtig in Deventer, of in een van de omliggende plaatsen? Neem dan vandaag nog contact met ons op als u eens van gedachten wilt wisselen over die nieuwe tuin, dat heerlijke terras of die overzichtelijke oprit. Wij hebben jarenlange ervaring als het aankomt op het bestraten van tuinen en de directe omgeving van uw huis. We gaan graag aan de slag om ervoor te zorgen dat u straks weer optimaal kunt genieten als u de deur uitstapt! Wij staan klaar voor al uw vragen over ons werk.

Al onze bestrating wordt uitgevoerd door onze dochteronderneming de Stratenmaker.

Bezoek de Stratenmaker >