Contact

Hovenier en tuinaanleg nabij Deventer

Bent u net verhuisd en wilt u een tuin aanleggen? Of is uw tuin aan een verandering toe? Neem voor tuinontwerp en tuinaanleg contact op met Hoveniersbedrijf de Colm uit Colmschate, nabij Deventer en Diepenveen! Met meer dan 25 jaar ervaring in aanleg, onderhoud en renovatie zijn wij een begrip in de hovenierswereld. Onze medewerkers maken uw tuin een tuin waar u kunt genieten!

Uw tuin aanleggen of renoveren

Voordat wij beginnen met het aanleggen van een tuin, kunnen wij de tuin voor u ontwerpen. Een eerste gesprek is geheel vrijblijvend. Misschien weet u niet waar u moet beginnen of hebt u juist al veel ideeën. Samen werken wij naar een ontwerp dat helemaal bij u past. Als u het ontwerp goedgekeurd heeft, stellen wij een werkomschrijvende offerte op. Op de offerte kunt u precies zien welke werkzaamheden er verricht moeten worden.

 

Bent u akkoord gegaan met de offerte? Dan zal ons hoveniersbedrijf bij u langskomen en de tuin aanleggen. Onder begeleiding van onze projectleider wordt uw tuin omgetoverd tot de tuin van uw dromen. Wij verzorgen alles voor u, van grondwerk en bestrating tot omheiningen en sproeisystemen. Natuurlijk is een tuin renoveren ook mogelijk, als u uw bestaande tuin een opknapbeurt wilt geven.

Contact met Hoveniersbedrijf de Colm

Denkt u na over tuinaanleg en wilt u advies van een hovenier? Of bent u geïnteresseerd in onze andere diensten, bijvoorbeeld tuinonderhoud? Neem dan contact met ons op via telefoon, e-mail of het contactformulier! Wij staan in de omgeving van Diepenveen en Deventer graag voor u klaar!